Heeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeel veren!! - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van Edith & Jan Rinckes - WaarBenJij.nu Heeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeel veren!! - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van Edith & Jan Rinckes - WaarBenJij.nu

Heeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeel veren!!

Door: Edith

Blijf op de hoogte en volg Edith & Jan

23 April 2012 | Nederland, Purmerend

Gisteren had ik echt geen puf meer om ook maar iets te schrijven, maar nu moet het toch echt even. Ook ik vond het super dat Jan jullie zo op de hoogte hield, het is hiermee ook weer een leuke blijvende herinnering geworden. Het was een zeer zeer drukke week, zoals jullie al hadden gelezen. Ook was het een fantastische tijd!! 24 uur per dag maar met een ding bezig zijn, geen telefoon, geen email, gewoon alleen maar duiken. En dat alles kon omdat Jan echt ALLES deed. Echt alles!!!! Steeds maar weer luisteren naar de voorbereidingen die we moesten maken, Jan klopt dit, Jan waar is ...? (ben alles wel een keer kwijt geweest), Zelfs afwassen !! Maar het aller aller belangrijkste.... steeds die troostende, bemoedigende, liefdevolle, armen om me heen. Zonder Jan was het echt geen doen geweest!!! Ja en dan Johan, altijd van de partij, foto's maken, knuffels "succes meid" Er zijn!!! SUPER!!! En dan natuurlijk het mooie strand, zit je de hele dag aan het strand, ontspannend!! Ja Soms was het binnen in ons "leslokaal" op het strand zoooo koud dat mijn rekenmachientje zij "doe jij het lekker even snel zelf!! Heeeeel erg lief al die sms berichtjes en het Reiki sturen de hele week door, echt fantastisch. Vanavond weer het zwembad in geweest voor Njoy Diving.
Dez week nog even veel onderwater om te zorgen dat ik mij als een vis in het water, ga ervaren morgen avond de skils doornemen met Jan, Woensdag liggen we altijd in het water en ook donderdag ga ik onderwater aan de slag. En dan.............. hopenlijk vrijdag richting Luxenburg om onze laatste stukje van onze Instuctor Examen te halen! Zo leuk, als we het dan halen vlagt iedereen voor ons als we naar huis rijden!! Walter em Jan , super bedankt voor alles. Wim, Arjan, Greg en natuurlijk mijn eigen klasgenoot, wat was het super!! En wat gebeurde er veel in zo'n week!!!
Ik heb het idee dat ik op dit moment niet precies kan opschrijven wat ik zooo diepo van binnen voel, maar mijn ogen vallen nu echt dicht! Wel te rusten en tot snel!!!

• 23 April 2012 - 23:15

Badmuts:

Luxemburg... here they come........ :-)

alvast veel suc6 en hou Geer ff weg bij de frieten he... ;-)

• 24 April 2012 - 06:09

Cathy:

Goedemorgen Edith, ik vind dat je precies wel kan opschrijven wat je voelt. Net als Jan hebben jullie je roeping gemist en hadden jullie journalist moeten worden. Wat een mooie verslagen maken jullie en wat was het leuk om iedere ochtend als eerste naar de computer te lopen (rennen) en te lezen hoe het met jullie ging. Ik wens jullie natuurlijk alvast heel veel succes in Luxemburg, maar ik zie jullie vanavond.
    Lieve groetjes Cathy.

• 24 April 2012 - 07:59

Eric En Annemiek :

Goedemorgen, weer een leuk verslag gelezen leef helemaal mee. Nu nog even weekje goed oefenen en dan gaat het zeker lukken in Luxemburg. Heeel Veeel succes allebei.

groetjes Eric en Annemiek