DAAR, DAAR, DAAR, DAAR............
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Edith & Jan
30 Mei 2012 | Canada, Qualicum Beach
Ik zeg tegen haar dat het belangrijkste is dat je het gezien heb, MAAR WAT HEBBEN WE GEZIEN???? Wanneer we later nog even in the office zijn zegt de mevrouw maybe MINK, OTTER or Muskrat. Wanneer we naar de camper terug lopen hebben wij zo iets als een Mink kennen we niet maar een otter of een muskrat was het zeker niet, HET WAS GROTER, het had een dikke staart met en stond wat hoger op de poten. Goed we hebben nu toegang tot internet en wij denken dat het een wasbeertje was of te wel een Raccoon. Ik hou gewapend met met fototoestel en verrekijker de overkant goed in de gaten want je hoort dat er wat is aan de overkant en dan denk ik hem gevonden te hebben, met de verrekijker zoek ik in de lijn omhoog waar de steentjes in het water vallen en je in het struikgewas de takjes horen 'knakken' en dan opeens dondert met veel geweld een gedeelte van de overkant naar beneden in de rivier!! Ik roep nog Edith, DAAR, DAAR,DAAR, DAAR en wanneer de resten van de bomen nog uit de rivier steken dacht ik, OJA DAAR HAD IK OOK WEL EEN FOTO VAN KUNNEN MAKEN!! De wasbeer hebben we niet meer gezien en de rivier spoelt langzaam de aarde en het zand mee en de bomen liggen daar troosteloos, vol in blad, tegen de de stroomrichting in. Me meisie zit tegenover me te lezen en wil straks een vuurtje maken en ik duik nog maar eens in de route die we morgen gaan maken, tot morgen.....
30 Mei 2012 - 05:40
Thea:
Wauw mooie plek weer op de camping. Ik vergeet steeds een klein dingetje te melden.....dat is dat ik hebbesloten de Koleos te houden, goed??? Hahahaha -
30 Mei 2012 - 08:25
Petra De Vries:
Ik heb weer een paar dagen gelezen en ik vraag me nog steeds af, waarom TomTom links opeens riep:"U bent aangekomen". Na enig denkwerk ga ik er vanuit dat dit niet betekende 'bestemming bereikt', dus ik vraag me af wat jullie nog meer inslaan in de supermarkten dan koffie? Maar wel weer leuke verslagen en smullen van wat jullie overkomt en wat jullie zien!